top of page
Sök
  • Skribentens bildLena Göthe

Meritering av förstelärare i Botkyrka kommun

Nu avslutar jag ett uppdrag som jag haft under 10 års tid. Jag har tills nu meriterat alla förstelärar i Botkyrka kommun. Det har inneburit att jag gjort ett lektionsbesök hos den lärare som, hos utbildningsförvaltningen, ansökt om att få uppdraget som förstelärare. Efter lektionen har vi haft ett trepartsamtal om lektionen tillsammans med rektor och därefter har jag skrivit ett protokoll utifrån besöket. Det protokollet har memriteringsrådet i kommunen använt för att fatta beslut om den aktuella meriteringen. Syftet med förfarandet har varit att kvalitetssäkra utnämningarna och därmed stärka förstelärarnas mandat i relation till kollegor och skolledning. Jag vill tacka alla grymt kompetenta lärare som under åren låtit mig ta del av fantastiska lektioner. Jag har lärt mig massor och dessutom hållit mig uppdaterad kring det senaste i svenska klassrum. <32 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page